Harts Wijnhandel

Hart’s Wijnhandel, sinds 1880 gevestigd in Amsterdam, heeft zich in 1996 aangesloten bij Henri Bloem's Vinotheken.

Hart’s Wijnhandel geniet al jaren bekendheid vanwege zijn kwaliteitswijnen. En doordat we zelf actief importeren lopen we voortdurend tegen nieuwe wijnen aan. Ontdekkingen die u al proevend door de gehele wijnwereld loodsen. Reis mee en laat u adviseren.

Maandelijks verzenden wij onze nieuwsbrief met daarin wijnen uit ons kernassortiment maar ook met nieuwe vondsten. Elk jaar komen wij weer met voorverkopen uit Bordeaux, Bourgogne, Port, Rhône, Madiran en Italië. De liefhebber kijkt er naar uit.

Wij bezorgen in overleg bij u thuis. Voor bezorging in onze regio geldt een minimum afname van 12 flessen, daarbuiten 24 flessen. Ook uw relatiegeschenken zijn bij ons in goede handen en wij bezorgen deze trouwens in binnen- en buitenland.

Op onze website kunt u ook terecht voor oogstresultaten, nieuwe wijngebieden en proefresultaten. U vindt altijd wel iets nieuws.
Wanneer u echt alles wilt weten, bezoek dan de links naar een van onze vele producenten. Wij hopen u snel in onze wijnhandel te mogen begroeten.

Harts Wijnhandel

Adres

Vijzelgracht 27

1017 HN Amsterdam

Openingstijden

Maandag
10.00-18.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur

Contact

amsterdam@hartswijn.nl
020-6238350

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet