Henri Bloem Groningen

 

De vinotheek van Gerard Brok aan de Verlengde Hereweg 26-28 in Groningen is gevuld met ongeveer 1000 van de mooiste en lekkerste wijnen uit bekende en onbekende wijngebieden van de hele wereld. De vinotheek is met een winkeloppervlakte van 150m² ruim en overzichtelijk van opzet en er wordt alléén wijn en wijnverwante producten verkocht. Wijnliefhebbers kunnen in de vinotheek terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo wordt er een ruime selectie van wijnen onder de € 5,00 verkocht! Middels een maandelijkse mailing wordt de klant op de hoogte gehouden van alle activiteiten. De liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar onderstaand emailadres.

Naast de wijnen kunt u bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor wijnverwante artikelen, zoals karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, etc. De verzorging van relatiegeschenken is hier in goede handen en horecabedrijven kunnen bij Wijnkoperij Henri Bloem terecht voor een horeca-assortiment op maat!

Voor een ontspannende en informatieve avond kan men ook terecht bij Wijnkoperij Henri Bloem Groningen. Met grote regelmaat worden er thema-proeverijen en wijn/spijsavonden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden!

Wijnkoperij Henri Bloem Groningen is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Bestellingen vanaf 12 flessen kunnen gratis thuisbezorgd worden.

Artikelen

Er zijn geen items gevonden.

Archief

Er zijn geen items gevonden.
Henri Bloem Groningen

Adres

Verlengde Hereweg 26-28

9722AC Groningen

Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag
09.30-18.00 uur
Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur

Contact

groningen@henribloem.nl
050-5268188

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet