Henri Bloem Bussum

Wijnkoperij Henri Bloem Bussum wordt met veel plezier gerund door eigenaar Albert de Croon en Mark de Graaf. Albert is register Vinoloog van de Wijnacademie sinds 1979.

Met zijn ervaring van ruim dertig jaar kent Albert de Croon het klappen van de Bloemzweep. Ruim twintig jaar runde hij Henri Bloem's vinotheek in Amersfoort en nu heeft hij zijn zaak in Bussum. Hij heeft al jaren een neus voor de lekkerste wijnen en hij staat u graag terzijde bij uw keuze uit het ruime aanbod van de mooiste wijnen.

Mark is na 15 jaar horeca, waarvan de laatste jaren als sommelier, de wereld van Henri Bloem binnen gestapt. Eerst 5 jaar in de vestiging in Amsterdam en nu bij Albert in Bussum. Eten en drinken zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanzelfsprekend hebben de heren een gedeelde passie voor wijn. En die passie willen zij graag met u delen. Regelmatig staat er een selectie wijnen voor u klaar om te proeven. Zodat u uw keus nog beter kunt bepalen. Tenslotte is niets zo persoonlijk als uw smaak.

 

Wijncursussen/wijn-spijs avonden

Bij Wijnkoperij Henri Bloem te Bussum organiseren wij wijncursussen, wijn-spijsworkshops en proeverijen op maat. Bekijk met regelmaat de agenda op deze website om op de hoogte te blijven van het aanbod.

Relatiegeschenken

Al 25 jaar stellen wij met veel plezier en oog voor detail relatiegeschenken samen. Elk kistje dat onze winkel verlaat ziet er onberispelijk uit en geen fles ligt scheef. In samenwerking met u zorgen wij er voor dat uw relatiegeschenk opvalt tussen de vele geschenken die uw klanten ontvangen.Graag verwelkomen wij u een keer in onze winkel. U bent welkom voor wijn(-spijs)advies, wijncursussen, wijn-spijsworkshops en relatiegeschenken. En natuurlijk ook voor een lekker glas wijn. Parkeren kan bij ons voor de deur.

 

Albert de Croon en Mark de Graaf

Artikelen

Er zijn geen items gevonden.

Archief

Er zijn geen items gevonden.
Henri Bloem Bussum

Adres

Huizerweg 45B

1401GH Bussum

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
09.30-18.00 uur
Zaterdag
09.30-17.00 uur

Contact

bussum@henribloem.nl
035-6911245

Actueel

Er zijn geen items gevonden.

Agenda

Er zijn geen items gevonden.

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet