Henri Bloem Arnhem

Wijn drinken moet een feestje zijn.

Als wijn drinken een feestje is, en dat zou het voor iedereen moeten zijn, dan gaat dat evenzeer op voor wijn kopen. En dat realiseren we ons in Arnhem maar al te goed. Een mooie, gezellige winkel, waar je met plezier binnenstapt omdat ons hele team zijn best zal doen om uw wijnwensen te vervullen, ook als u nog geen Cabernet Sauvignon van een Chardonnay kunt onderscheiden. 

Voor elke gelegenheid.

Er is ons alles aan gelegen om u met  een heerlijke wijn de winkel uit te laten gaan. Of dat nu voor een gezellig avondje met uw partner is, of voor een viergangendiner, of voor een feestje met een heleboel gasten, wij geven u met alle plezier een aantal suggesties waar u uit kunt kiezen. Laagdrempelig, zeker, maar ook met een gedegen vakkennis, waarbij onze restaurant achtergrond van grote waarde is, waar het om wijn-spijsadviezen gaat.

Themaproeverijen.

Ook organiseren we met enige regelmaat themaproeverijen en twee maal per jaar is er een grote assortimentsproeverij, waarbij tientallen wijnen op de proeftafels staan. Om hiervan op de hoogte gehouden te worden, hoeft u hier alleen uw mailadres maar in te vullen, en wij sturen u graag onze nieuwsbrief toe.

Wijnproefcursus voor beginners.

Wilt u meer kennis opdoen over wijn. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres, want 3 x per jaar organiseren wij een wijnproefcursus. Voor meer informatie klik hier

Het grootste champagne-assortiment van Arnhem en omstreken.

Als er één drank op aarde is, die met feestelijke gelegenheden geassocieerd wordt is het wel Champagne. Met zijn bijzondere vergistingsmethode (de 2e gisting op fles) en zijn 45 miljoen belletjes in elke fles, is elke Champagne goed voor een bruisend feestje. Voor meer informatie: Klik hier. 

Het grootste port-assortiment van Arnhem en omstreken.

Ruim 150 verschillende ports op voorraad. Voor meer informatie: Klik hier.

Gratis thuisbezorgd.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan komen wij naar u toe.  In de regio bezorgen wij uw bestelling vanaf 12 flessen gratis bij u thuis.

Wijn kopen is een feestje.

U ziet ook wijn kopen is een feestje. Wij zijn u graag van dienst.

Neem een kijkje in onze winkel:


View Larger Map

 

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Michel en Marja van Tooren, Mariska en Annie

Archief

Nieuwsarchief

Henri Bloem Arnhem

Adres

Amsterdamseweg 126

6814 GJ Arnhem

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m Woensdag
9.30-18.00 uur
Donderdag
9.30-20.00 uur
Vrijdag
9.30-19.00 uur
Zaterdag
9.00-17.00 uur

Contact

arnhem@henribloem.nl
026-4455220

Winkels in de buurt

Contact opnemen

Controle tegen spamberichten

Inloggen Intranet